Oj oj oj...

... nu formligen rasar tiden iväg...  det ena avlöser det andra, och om det var full fart på jobbet tidigare, så vet jag inte vad jag ska kalla det nu !? Nåväl, fördelen är väl att man närmar sig semstern med stormsteg, och, trots allt så hinner vi med att plocka några russin ur kakan och njuta av tillvaron !
"Sen sist", så har det varit ännu ett bröllop ... som jag faktiskt gjorde kortet till, och, som hann med att bli förevigat innan det landade hos brudparet ! Så här såg det ut :

 

Tilläggas bör kanske att dessa tu är båtmänniskor, och flaggorna betyder KÄRLEK !
( hela bröllopet gick i det marina temat.... *s* )

Och, så här fina var de när de var alldeles nyvigda !!



Det blev en fantastiskt kul fest, och vi tackar så mycket för den !!!
Lite förvånande var ju dock att undertecknad och en väninna höll tal, men ... vi kände att det liksom var lite på sin plats då det trots allt var vi två som sammanförde dessa tu *s* ( på min dåvarande båt )

Sen bidde snabbt och lätt midsommar, en midsommar som inte blev lik de senaste 15 ! den firades nämligen inte på Tjörn !!! och, den firades väl heller inte egentligen där det var tänkt, utan, med tanke på vädret och vinden, fick det helt sonika bli Marstrand !! Nån gång i sitt liv skall man väl fira midsommar där, vi och fjortisarna trodde vi att det skulle bli, men, vet inte om vädret skrämde bort den "yngre" generationen, vi såg då i alla fall inte till så värst många *s*.... och "vi", det var 3 båtar med totalt 9 pers som trots det mindre charmerande vädret fick en mycket trevlig helg med många glada skratt ! Serverar man "Pajas-bubbel" så kan visst vad som helst hända *s*... Tyvärr är bilderna från detta evenemang kvar i kameran, och jag, kamera, dator och rätt sladd verkar inte vilja infinna sig på samma ställe samtidigt, såå, det kanske kan dyka upp bilder från den helgen senare !

Helgen som var, ägnades såklart ombord på båten, och fredagskvällen på Gullholmen, och på lördagen åkte vi upp till en vän som var helt ensam och övergiven i Lysekil ( damen hade lämnat honom ensam och öde för att själv åka iväg och segla Gotland runt *s* ), sååå, vi fick ju helt enkelt åka upp och "ta hand om honom", se till så att han fick lite mat osv, såå, undertecknad serverade en ( om det var 5 el 7 rättersmiddag är lite oklart.. ) men det var bla musslor, fisksoppa och en mycket nyttig och framför allt god efterrätt bestående av lite diverse frukter, youghurt och liten "ringla" honung på toppen ! så här såg den ut *s*



och, när söndagen kom, så var det ju bara att kasta loss och ta sig hemåt, i pin motvind *s*... men, vad gör väl det, har man haft bra segling både fredag och lördag kan man leva med att köra järngenua en bit !

Tack Per för bilderna !! ( och en trevlig kväll såklart ! )



Skepp O´hoj,

Vi hörs när vi råkas !

Kommentarer
Postat av: Zäta

Hoppas det blir en hel lång segelsemester för er och att väder och vind står er bi.

2008-07-01 @ 10:49:59
URL: http://blogg.zettervall.se
Postat av: Fru Andersson

Vad fint du gjort! Jag ser fram emot fler bilder... Har förresten funderingar på att köpa CD-skivan från fotografcecilia och låta dig trycka upp några mindre canvastavlor att sätta på eklist i sovrummet eller så..

2008-07-01 @ 14:57:32
Postat av: Per

Den där efterrätten var minst lika god som den ser ut!

/Per - som har vindsurfat sig blå och gul och hällt öl över tangentbordet idag...

2008-07-06 @ 00:02:56
URL: http://psmedia.se/ester
Postat av: Annika

Åh, det ser härligt ut med båt!



Jag vill tacka dig för din fina kommentar hos mig och nu ska jag kolla in dina bilder ordentligt!

Annika

2008-07-08 @ 18:07:29
URL: http://annika5064.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0