Då..

... var man åter i Sverige efter två härliga veckor i vackra Östterike !! två veckor som började lite struligt då vi två dagar innan avfärd kom på det att man INTE får passera Tyskland med dubbdäck... ( vilket vi ju då såklart har.. hmm.. ), men, det fick vi löst en timme innan vi styrde kosan söderut tack vare vår hjälte Martin *s*.. sen hade vi en färd som tog 25 timmar och det var ett Tyskland i snöoväder som mötte oss, och det gick mellan 0-40 km/h på autobahn, men, det var det värt ! Vi fick två veckor med kanonväder, och vi var på tre olika ställen, först i Götzens alldeles utanför Innsbruck, inte så stort system, men desto goare backar ! Sen tog vi oss till ett ställe som hette Ladis ( och systemet hängde ihop med byarna Serfaus och Fiss ), väldigt mysig liten by och bra skidåkning... sen till sist så avslutade vi med några dagar i en gammal favorit, Saalbach .. och där hade vi både snöoväder ( kom ca 50 cm på ett dygn... ), och de sista två dagarna var det superväder, dock så bra så det var mer lämpat för att sola än att åka skidor då backarna blev som sorbet efter lunch... Men, summa sumarum, en kalassemester rätt o slätt ! Här kommer ett axplock av bilderna...

















... och efter två veckors frånvaro från scrapbordet, så kliar det ju såklart i fingrarna,
och nu finns det ju massa nytt material o jobba med *s*

Ha det tills vi råkas, och lämna gärna en rad så jag vet att du varit här !

Tjings

Kommentarer
Postat av: Carin

Mmmmmm..... såg gott ut! Inte en salt-och-grus-skitig snödriva så långt ögat når. Vilka vackra bilder. Bara att konstatera att det inte vore dumt med en bättre kamera.



Kram/ C

2010-03-26 @ 11:01:25
Postat av: Mia

Åh vilka härliga semesterfoton...och härligt att det blev en lyckad semestertripp trots oväder och petiga däckgubbar. =) Ser fram emot lite alster skapade med semesterbilderna. Själv ser jag fram emot en semester utomlands i sommar. Här ska fotas! =)



Kram Mia

2010-03-27 @ 11:41:38
URL: http://joggemia.wordpress.com
Postat av: Linda Dekorerar

Ni ser ut och haft det riktigt bra,härligt!!

Ska bli spännande och se lite scrappat från resan ......

Kram Linda

2010-03-28 @ 12:04:44
URL: http://www.lindadekorerar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0