10 favoriter...

.. är ju ett populärt tema i dessa dagar..
så, jag kan ju inte vara sämre jag :-)
mina favoriter, får bli foton, och det finns ju en del o välja på kan vi lugnt säga, och det är inte lätt att bara ta ut 10, men, här kommer de, helt utan inbördes rangordning, endast kronolig.. och med en liten förklaring varför just de är utvalda !
 
 
Först ut i kavalkaden blir en bild från Orsa-Grönklitt där vi fick några välbehövliga dagar "off" med fantastiskt väder, och bra skidåkning i manchester :-) !! Tack mor och far för den helgen !!
 
 
Nästa bild, får bli den här, på en nysjösatt och nyfixad dam, tidig vår och hela säsongen framför oss ! den liksom bara andas förväntning och förhoppningar om många härliga turer ! dessutom hade vi lagt rätt mycket arbete och var väldigt glada o stolta över det :-), x-tra roligt är också att hon ligger "hemma fast ändå inte"...
 
 
Vilda vackra Hållö... en av de första turerna vi gjorde efter hemseglingen, och det var också en oförglömlig helg på många sätt... det var då vi vinschade oss in till bryggan, och dieslade oss ut...sen gjorde ju inte vädret och det alltid lika trevliga sällskapet med Liv o Magnus helgen mindre minnesvärd :-)
 
 
Mallis, en vecka... say no more... vi snackar en vecka ingen kommer att glömma !! och här vill jag bara säga, Tack Martin !!! för allt vi fick uppleva o nya bekantskaper :-)
 
 
Semestersegling - favorit i repris, såklart... underbara älskade Anholt... levererar alltid !
 
 
Vackra stockrosor, ja, jag älskar ju dessa blomster som man aldrig får nog av, och i Danmark får man verkligen sitt lystmäte av dessa skönheter ! Just dessa fanns i Saeby där vi hade några goa dagar !
 
 
Jag o mina solnedångar, såklart en solnedgång måste finnas bland 10-topp bilder från året, och den här var lite speciell på många sätt, dels var det en ny plats - Sejerö, och hela den kvällen vi hade där var en sån där magisk afton tillsammans med våra vänner Eva & Andres. Vi hade fått avvakta några dagar för att kunna mötas, pga envisa åsk-oväder som låg mellan oss, men när vi väl träffades, så hade vi en härlig dag med bubbel, solsken, grillning och sedan "spontan-allsång" nere i hamnen med lokala spelemän... oförglömlig afton !
 
 
Ännu en favorit... ja, till sist, sista veckan på semestern, kom vi då äntligen till mitt älskade Väderöarna, och lyckades pricka in ett par dagar med riktigt högsommarväder, och fick dessutom den absolut bästa platsen man kan få där i rännan... den man ligger bredsida, utan att kunna ha någon på utsidan om sig :-)
 
 
Årets bröllop... ja, vad ska man säga, det var en ära att få både vara fotografen förstås, men att framförallt få vara med o dela denna fantastiska dag med de här goa vännerna ! vilken dag, så mycket kärlek o värme så det värmer i hjärtat bara man tänker på det :-)
 
 
Sista bilden ut, är från vår vistelse i Budapest, många fina bilder blev det ju på vackra vyer och byggnader, men, den här, symboliserar nog ändå en fantastisk rolig kväll... när vi är på väg hemåt i natten efter många glada skratt och god mat & dryck ! tack Fia & Claes för en lyckad resa !!
 
Nu hoppas man bara att det blir lika svårt o välja en topp 10 lista för det här året sen när det är slut... isåfall innebär det ju att man haft många fina stunder, sett vackra platser, och helt enkelt njutit av livet !
 
Ha en god fortsättning !
 

Kommentarer
Postat av: Liv

åh, Hållö..... Nästan så det gör ont i magen såhär mitt i vintern. Men ni får väl åka med Nanny om ni ska dit fler gånger ;-)
Underbara härliga bilder!!!
Jättekramen!!

2013-01-09 @ 19:30:25
URL: http://www.nanny166.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0