Smakprov...

från det albumet som jag gjorde till min sambos mor i julklapp...

 

 

 

 

 

Det kommer mera....

Jaha... då har jag gjort det...

som jag inte hade tänkt att göra, skapat mig ett stycke blogg...
men, eftersom jag själv tycker det är kul att spana runt på andras sidor för att få inspiration i "pysslandet", så kände jag att om man tar... så måste man ju faktiskt även ge...

Dock kanske jag inte kommer att vara högproducerande, eller att frekvensen på inläggen här kommer att vara hög..
Det lär väl visa sig !

Jag är ju en "pysslare", som älskar att pula med färg och form. Har alltid fotat mycket, och periodvis varit duktig på att sätta mina alster i album... på det kanske mer "traditionella" sättet, men, så snavade jag över det här med scrapping, som blev en förlängning av kortmakeri... som jag i sin tur halkade in på via en kompis för 2 år sedan ! såå, på den vägen är det.. har väl tyvärr inte så mycket tid som jag skulle önska för pysslandet ( bla pga ett pågående husbygge... )

Men, jag kommer att försöka lägga upp lite av mina alster inom sinom tid, MEN... jag är en sån scrappare som inte har koll på vad det är för papper jag använder ( förutom att de är syrafria då förstås... ), eller var jag har köpt det...  såå, därför lär jag ju aldrig vara med i någon tävling .... dock är det ju inte mitt syfte med mitt pysslande... jag gör det för att det är kul !

Nåväl, är det någon som finner det intressant att kika in här, och jag kan inspirera någon, så är det ju bara kul !

Ja, det var nog allt... inledningsvis !

RSS 2.0