Då...

.. var det dags för förmodligen årets sista inlägg !!


Årets...

... sista alster är nu gjorda ! eftersom det nu inte är mer än ca 36 timmar tills vi lämnar kalla Svedala för varmare breddgrader, så lär det ju garanterat inte bli nåt mer pysslat den här sidan nyår ! Egentligen har jag ju inte haft tid med scrap i veckan, men... har allt lyckats snika åt mig några minuter här och där, och har fått ihop två uppslag, som jag inte kan säga annat om än att de är typiska alster gjorda av mig *s*... mao, många foton, motiv från kusten, färgerna är blått och vitt, raka linjer, lite "hybrid-scrapping" ( dvs fuskar lite med att använda skrivaren... ) och, som grädde på moset, lite punchinella toppat med ett par blommor !! det är nog min scrapping i ett nötskal... ha ha.. kräver visst lite scrapsällskap som sparkar mig lite åt andra håll tror jag ! Nåväl, så här blev resultaten i alla fall...

 

( det skall föreställa vitt .. cardstocken... )

sen har jag faktiskt "scrapliftat/stulit layout" ( det kanske är samma sak ?! ) från
Joggemia - "Tankar"

 

Ha det nu bäst,
ta det lite lugnt i all julstress, koppla av och njut !!


Nu..

... vet jag inte riktigt när jag gjorde vad... men, det här är i alla fall resultatet från vår lilla scrapkväll häromveckan ! Det ligger lite nytt "på bordet" som "bara" ska monteras, såå, det dyker väl kanske upp inom sinom tid !
Dessa 4 är ju så att säga två dubbeluppslag, som jag faktiskt gjort skisserna till själv !
( färgåtergivelserna är väl som vanligt sådär... det är samma färger och papper på de respektive uppslagen, och, någonstans mittemellan är väl kanske närmast sanningen... för inget av alternativen är helt rätt *s* )

Får dock säga att följande uppslag är det jag blev mest nöjd med....

Men, förutom att göra klart det som ligger på bordet nu, så lär det väl knappast bli så mycket mer scrappat iår... för nu är det inte långt kvar tills det kommer att se ut så här !Ska bli såååå götttttt !!

Ha det bäst så länge !


Julkort...

... bidde det inte så många i år... hade ju en kväll för länge sedan som jag körde ett race, fick lite noja på en ny tomtestämpel som jag blev så förtjust i ! men.. sen har jag prioriterat att scrappa de få stunder som funnits över !
Sen uteblev tydligen "vår tradition" ( = några glada vänner som samlats för att äta o mysa o göra julkort, samt att grabbarna har "lekt" under tiden... ) .. men, jag hoppas att den kanske dyker upp nästa år ?!
Nåväl, här är i alla fall ett par av de korten som tillverkades den enda julkortskvällen...

    

Hade en liten scrapkväll med "kollegan" förra veckan, men, resultet från det dyker upp en annan dag !

Ha det så mysigt i denna julmånad !!

RSS 2.0