Som..

... vanligt blir ju saker o ting aldrig som man tänkt sig...
trodde det skulle bli betydligt mer scrap den här helgen än vad det nu blev,
men, det blev i alla fall en enkel gjord efter Veckans Skiss v21..
sen ligger det faktiskt två dubbla till... som inte är redo för för scannern ännu..
de kommer när de kommer *s*

Ja.. det var alles...
 
Ha det !

Lite..

.. gott & blandat...

tiden rusar ju, som vanligt... och fokus nu är ju att få vara ute med båten och ladda batterier, njuta av väder, vind, segling och goda vänners sällskap ! Förra helgen var ju helt kanooon, och den tillbringades i en för oss ny naturhamn, där vi fick hur mysigt som helst, och även årets första "grilla-på-klipporna-och-titta-på-solnedgången-kväll"... MEN... nu är gumman uppe på torra land för bla den årliga tvagningen, samt även lite uppgradering av utrustning ! Som tur var så fick vi en helt fantastiskt grym segling från "hemmahamnen" till den plats där hon nu är lyft..., så det ihop med den härliga helgen som var, gör att jag nog ska överleva att vara utan henne två helger på raken nu !

Det blir mao två "båtlösa" helger, som kommer att fyllas av en hel del annat, och förhoppningsvis en del scrappande ! Tänkte att jag kanske kan få gjort klart Österrike-albumet... hmm...

Det har ju inte blivit överdrivet mycket pysslande de sista veckorna, men, får ändå lite stolt berätta att mitt senaste alster "Loke", som jag gjorde efter Veckans Skiss v20, blev utnämnd till Veckans Val !! *stolt*...

Önskar alla en skön helg,
och avslutar med att bjuda på ett par bilder från förra helgen !Skriv gärna en rad innan du taskar vidare,
är alltid trevligt att se vilka som trillar in här !!


Nu..

.. var det allt bra länge sedan det dök upp nåt scrappat här... eller ja, det dyker väl inte upp så mycket annat överdrivet ofta heller iofs, inläggen duggar ju inte direkt tätt... men, om man nu inte har inspiriationen, tiden eller lusten, måste man meddela att man är tyst ett tag ? eller är det OK att inläggen kommer när de kommer ??
Nåväl,
det har allt scrappats, men det har inte landat i scannern ( kan bero på datorbyte och därmed avsaknad av drivare, och avsaknad av ork att fixa det :-) )

MEN, nu så, har jag ett nytt motiv på mina bilder ! jag presenterar herr Loke... en supergo´nordsvensk, boendes i krokarna som jag nu ska rida minst en dag i veckan !! första LO´n på honom ( lär ju bli fler menar jag... ha ha ) är gjord efter veckans skiss v20, och resultatet blev så här: 

ja, det var vad jag hade att bjuda på !

Skriv gärna en rad så jag vet vilka som trillar in här, om det nu är nån som gör det ?!

Ha det så länge

//Charlotta


RSS 2.0