Äntligen...

... semester !!! idag.. är det försa semesterdagen ( sen att vi drog iväg i fredags.. det är väl en annan femma *s* ). Ska bli sååå underbart gött... igår var vi i Hunnebo ( 5 "kompisbåtar" ihop.. ), idag är vi än så länge 5 i en naturhamn utanför Fjällbacka.. det sägs ju att det ska blir lite "sommar" snart också..... och, de väderleksrapporter jag har lusläst ger ju viss antydan åt det hållet.. det hade ju funkat..... men, återstår väl att se hur det verkligen blir ! Så här såg det i alla fall ut i Hunnebo igårkväll...sen får vi se vart vi tar vägen, det beror på väder, vind och vänner !!

Skepp O´hoj så länge !

Vi.....

.... har ju haft "storfrämmat" i stan... och... självklart var man ju där... en sån begivenhet kan man ju inte bara missa...  och, visst var det bra !!!
Det är ju inte för inte han kallas The Boss !!!Lördagen ägnades åt först "återhämtning"... sen var det dags för 40-årskalas... som ju blev nåt i hästväg kan vi säga *s*... mao... mycket trevligt !!!
Men ...innan tog oss till kalaset så råkade vi snavade över de här.....Nu är det i alla fall "bara" denna... och nästa vecka kvar innan det ÄNTLIGEN blir semester !!!

Ha dä !!

RSS 2.0