Mycket....

.. båt-tema är det nu, men, ja, så blir det :-) det speglar ju vad man gör just nu också... Nu är dock damen sjösatt och är åter i sitt rätta element, skinande blank och nu är hela våren framför oss som kan nyttjas !!! Ska bli sååå gott och man känner sig förtjänt av att få njuta !

Senaste veckans bilder är i alla fall scrappade, ett dubbelt uppslag, den ena sidan från SWE´s skiss, och den andra från Veckans !           SWE                         VeckansPappret... är från Reprints nya serie... var den klockren för mig eller :-)

Ha det !

Märkligt...

... nog har jag lyckats stjäla åt mig ett par minuter i min lilla hörna för att svänga ihop en LO utifrån förra veckans skiss, inte helt otippat bilder från nerseglingen och lyft av båten... annars har det mesta av tiden sedan förra måndagen ägnats på varvet och ögonstenen har fått kärlek, omtanke, puts o bottenfärg !

så här såg skissen ut i alla fall, Veckans Skiss v12

ja, min vana trogen, så blev det ju ett uppslag...
dock utan skiss !

Hej hopp

//Charlotta

Som Ny !!!!!!!!Många timmar, och mycket kärlek senare... !!

Snart åker hon i igen !


Fröken Mussla...

... ja, ett av de tidigare inläggen visade ju bilder från dyket som gjordes på min ögonsten häromveckan... det var ju ett "måste" för att det över huvud taget skulle gå att förlytta henne, vilket då gjordes i söndags, och det gick inte fort kan jag lova, varför kan ni se nedan :-)Som sagt... det gick inte fort på vår färd, och jag vill passa på att tacka Magnus för hjälpen med flytten av denna riggade musselodling :-), och, även tacka Liv för lånet ;-)

Till sist, en bild som var belöningen efter 10 timmar på sjön ....
den här synen precis innan vi gick i hamn !Resan var "betald" !!!

Eftersom...

... hemmet för närvarande är klassat som sjukstuga, och jag har "tvingats stanna hemma i karantän"... så har jag passat på o scrappa lite, och har för första gången skapat efter en skiss hos Svensk Scrapbooking !! ( ja, förutom de på träffen då förstås... ). Det blev mars månads LO-skiss som jag rätt så slaviskt följde faktiskt !

detta är tänkt till mitt BOM-album, och, jag måste ju hitta på nåt till den "andra" sidan också..
vad kan motsatsen till livselixir vara tro ?!?!
får leta upp en bild där man ser mindre nöjd ut... och radda sånt man INTE gillar... kanske...

Hej hopp


BAD...

.. blev visst temat för den här veckans olika skisstolkningar...
och, nu blev det en dubbel ( hmmm... ), men, med bilder från olika tillfällen, dock handlar båda om bad av diverse art, och, de är skapade efter varsin skiss, den ena från SWE, och den andra från Veckans, men, jag försökte ändå "knyta ihop" dem, så de kan vara i samma uppslag :-), lite same same, but different...

Nu vette katten när det ska bli tid för scrap, för nu åker gumman upp på land på måndag, efter nedsegling i helgen, sen blir det "payback-time" i närapå två veckor... finns o göra... bla en musselodling som gror och som enligt uppgift från dykaren på det blå uppslaget, räcker till att göra musselsoppa till hela Göteborg !

Hej hopp

Här...

... kommer alla alster som blev till under Scrap-helgen i Karlstad !!
några utifrån utmaningar, några "bara ändå"...

Utmaningarna vi fick kan man hitta HÄR

Jag hade mitt eget mål, att göra klart bilder från två bröllop,
och, började hårt med Cillas på lördagen:Den vänstra är utifrån en skiss-utmaning - #2Här är den högra till skissutmaning - #7Uppslag helt utan utmaningaroch sist ut i raden "Cillas bröllop" så kom den här, som är för utmaningen "Inramat" - #10

***

Följande uppslag blev gjort utifrån utmaningen "Lapptäcke" - #6Man får ju bara delta i en "tävling" med EN LO,
så jag tog den högra, och hör o häpna, den kom på
2:a plats !!! alltså inte 3:e plats som är den som lottas...

***

Sista utmaningen vi fick efter middag och trevlig underhållning på lördagen bestod i en bild på vår nyfödda prinsessa, som jag först inte alls hade för avsikt att göra, men, som jag till sist "slängde ihop" då jag ändå insåg att det finns chans o vinna fina priser i och med att 3:e pris lottas :-), sååå, sagt o gjort, och så här blev det !jag tog ungefär vad jag hittade i spillbitar i närheten... och fort gick det :-)
om den här "slarviga snabbscrapen" hade på nåt sätt blivit framröstad.. så hade jag nog fått tänka om i mitt scrappande... ha ha, som tur var så tog den inget pris .. puh

***

Söndagen, hade jag för avsikt att göra "nästa" bröllop, men, jag brände visst all inspiration för just bröllop, så det bidde lite annat istället... bla tog jag fram gamla foton på min kära mormor o gjorde ett uppslag som jag blev riktigt nöjd med !***

Sen bidde det till sist ett par LO´s till mitt "BOM-Album":den här var till utmaningen "Skogspromenad" - #4
( saknas lite text bara... på vad som är favoriter.. )

och, sist ut har vi den här då:på förekommen anledning så att säga... LiseLotte tycker sig ha hört dessa uttryck mer än en gång :-), och,ja, nä, jag kan väl kanske inte strida mot det... ha ha, så, eftersom vi fick det här klockpappret i vår goody-bag, så kändes det som om det passade rätt bra !

Ja, det var alles från vår scrap-helg,
blev ett kort till.. i samma stil som lapptäckes-LO´n, men, det hann jag ge bort innan det passerade kameran !

Hej hopp !

Veckans veckans..

.. skiss...

ser ut så här:och min tolkning...mina foton var ju en smula större...
den runda ringen, blev ett hjärta av "lövband", "bambin" - blev ett hjärta i pärlemor..
de runda grejerna, blev ett härta delat på två.. men, annars så :-)

och, jag mina vana trogen, har ju såklart gjort en dubbel, dock inte utifrån den här skissen, men, så här ser de ut ihop i alla fall !Hej hopp !

//Charlotta

Bildbevis...

.. på att vi faktiskt var i just Karlstad på "scrapevent" i helgen, och, att det var just scrappa vi gjorde !

http://www.svenskscrapbooking.se/massa-i-karlstad-3-4-mars/Som sagt, det sägs ju att Sola alltid skiner i Karlstad.. så gjorde den in alla fall den här härliga dagen !

Min stända "scrap-rese-följeslagare" Lise-Lotte & Malin som satt mitt emot oss och fick stå ut med vårt "käbbel" i två dagar :-)"Sola"... som alltid skiner i Karlstad... såklartPå väg in... för ännu en dag bland papper, butiker, saxar, föreläsningar och likasinnade !Koncentration....Pill... på det uppslag som jag nog blev mest nöjd med av alla... !

***

Bilder på alla alstrena skapade kommer... kanske... nån dag :-)

Hej hopp


Upps...

... redan måndag igen ??! vad hände...
JO, det hände ju faktiskt så att helgen tillbringades i Karlstad, på Scrapbookingmässan !!
tillsammans med 78 andra likasinnade som fick sitt lystmäte i scrapping...
sååå kul, mysigt, inspirerande, och jaaa... helt fantastiskt faktiskt trevligt.
Mycket även pga min alltid glada o spralliga "scrapvän" Lise Lotte !!
tack för att du står ut med mig och mitt ständiga "har du sett min............ "
Hoppas att nästa träff i Karlstad inte krockar med nåt annat så vi kan åka igen :-)
För den som inte varit på den, kan jag varmt rekommendera det !
väl anordnat, kalas med närhet till 15 butiker ( som blev väl besökta och som det shoppades rätt friskt i :-) )men, även trivialiteter såsom mat, fika o underhållning var väldigt bra ! dessutom hade man rätt gott om plats att sitta o breda ut sig...

MEN, nåväl,
innan allt packades in på ett icke omsorgsfullt sätt i lådor, och väskor..
så hann jag ju scrappa veckans skiss från förra veckan,
och, det blev faktiskt min kära scraphörna som fick vara modell för kameran !
jag har ju byggt ( eller ja, jag o jag, jag kom på hur jag ville ha det, och mitt snälla ex hjälpte mig att förverkliga mina tankar  och önskemål ) en mkt mysig liten vrå som allmänt går under namnet scraphörnan.. som jag nu börar få riktigt ordning i, och som är riktigt funktionellt.
Har man inte ett rum till övers, så får man ju helt enkelt skapa sig ett rum i ett annat !
och, jag hittade det hörnet i vardagsrummet, men, nog snackat,
så här såg skissen ut:och, min tolkning bidde så här:självklart finns ju den andra sidan också scrappad... men, den var i ofas med fotograferingen..
så, det bidde bara den här :-)

Ha det bäst !
RSS 2.0