"Mallis-veckan" - vilken resa...

... ja, den kommer man sent att glömma, superlativ nog att beskriva den finns inte !! Jag låter bilderna tala för sig själva.... så, av > 350 bilder tagna, kommer här ett axplock !"vår" sagolika båt med den allra bästa bestättningen....Sköna stunder ombord...Vackra vyerFräscha fruktdrinkarSomrigt...Stiliga båtarFantastiskt go o fräsch mat... mycket fisk o läckra salladerÅsså lite vattenlekar såklart...Och sist... men inte minst, det underbara sällskapet som gjorde resan till vad den blev !!!!!!! och, ett extra STORT TACK till Martin !!!!!!!!!Sista..

.. scrappandet på en dryg vecka... för imorgon bär det av mot sydligare o varmare breddgrader !! ska bli sååå gott :-)

Det bidde en snabb-scrap, efter Veckans Skiss ( har jag nu träget o troget gjort varje skiss sedan nystarten, så måste jag ju såklart fortsätta :-) ), och fotot, det kommer från förra helgen, som var en ren o skär "arbetshelg" på båten, då vår nye besättningsmedlem "Gotthard" ( eftersom det var han som hade namnsdag... ) blev installerad !

Skissen:och min tolkning, vriden.. och en bild istället för två..färgåtergivelsen blev tyvärr inget vidare.. CS´en är betydligt mer lila i verkligheten...

Nåväl,

Hej Hopp

P.S. Gotthard är alltså autopiloten... D.S

Helgen...

.. som gick..... beskriven med en enda bild:Mao - slö o slapp :-)


Ett...

.. litet alster blev det under förra veckan, till Veckans Skiss:

och det blev då andra sidan till förra veckans... som då ihop ser ut så här:Ligger lite efter nu i mitt "Runtime-album"...
papprena tog slut till lelle printern, så jag har fått ta av vad som funnits..
nu finns det dock papper igen, men, kommer väl inte finnas så mycket tid, då vi åker mot varmare breddgrader i en vecka...

Hej Hopp

Kan...

aldrig få nog av såna här....från i fredagskväll...

Ännu...

.. ett alster till mitt BOM-album ! Bilden är väl så jag det kan bli... "Happie" bakom ratten på min ögonsten !! som då heter just Happie :-). Hann bara med en sida ikväll.. men, tanken är ju som vanligt att det blir en andra sida till den så den blir en dubbel, och på den sidan, ja, där ska då själva Happie få stoltsera !

Veckans Skiss var det som fick inspirera, och den såg ut så här:och mitt resultat:snart helg igen !! och, den kommer väl tyvärr inte bli varken lika lång i tid, eller bjuda på fullt så fint väder som den föregående, som det ser ut nu i alla fall.., men, på agendan så står det väl att förska bocka av lite av de återstående punkterna på den gedigna "Pay-back-time" listan till den ovanstående nämda ögonsten :-)

Ha en skön helg

Vilken helg !

ja, annat kan man inte säga... nu kan man ju lugnt säga att allt jobb som vi har lagt iår, är redan betalt, med råge !! Såna här helger går ju inte ens o sätta ett värdigt värde på :-)
Den har bjudit på allt man kan tänka sig, från "tjursegling" ( i ösregn) med ett årsbästa i fart ( 8 knop !), glada vänners sällskap, sol, skratt, god mat, premiärgrillande på klippor, underbar slösegling, lågvatten och därmed "invinschade" till kaj, och mycket gas och envishet för att komma loss, en arbetsdag mitt i allt, till att sova under stjärnklar himmel !!

Här kommer ett axplock av ca 150 tagna bilder:Belöningen efter att ha tjurat oss uppåt i ösregn ! Bohus MalmönSpegelblankt i Smögen
Måne o mås....Vackra HållöLiv .. i en inte alls ovanlig position !!Tripp trapp trull - HållöNatt i Fiskebäckskil, ( det var stjärnklart... men det syns tyvärr inte.. )

vill man se hur det ser ut när man "gasar sig genom sand i lågvatten",
så ser det ut så här :

http://youtu.be/D5AAMlXSkho


Hej hopp !

 


RSS 2.0