Nu..

... var det allt längesedan jag visade upp något annat än scrapalster och kort ! Därför är det ju på tiden att visa upp ett par foton ! Det var så himla vackert imorse när jag åkte till jobbet, så kameran slängdes in i sista sekund, det var bleke, dimma över sjön och solen tittade fram lite här och var. Jag hade tankar om vad jag hade tänkt att fota, men, det blev ju som vanligt inte som man har tänkt sig, för de ställena jag hade siktat in mig på var alldeles för dimmiga, alt för lite sol *s*... däremot så såg jag det här !!

det var så himla läckert och fridfullt där den låg på det spegelblanka vattnet...
vilken av de två ovanstående gillade DU bäst ??

Nu lär det ju i alla fall inte bli så mycket mer pysslat och än mindre några inlägg här på ett tag, imorgon bär det nämligen av till :Bilder hämtade från http://www.praginfo.com/

Jag kommer ju dock garanterat att ha hela kameran fullspäckad med bilder när vi kommer hem *s*, och.. självklart så kommer det ju förr eller senare att landa i scrap-uppslag som jag kommer att plåga omvärlden med !

Ha en himla bra helg !!
( för det har jag tänkt ha !! )


Kreativiteten...

... flödade i helgen... eller så var det flitens lampa som lyste .. hursom helst, så hade vi i alla fall "pysselträff" hos en kompis, och fokus var ju julkorts-tillverkning, även om det blev lite scrappat också ! 10 kort... en dubbel LO... 10 kort.. en dubbel... ( är man stukturfascist så är man *s* ). Börjar med att visa upp de scrappade alstrena. Det bidde även två dubbla skapade "hemma" sen också, så helgens totala skörd blev 4 dubbla ! dock blev det bara en sida som var gjord utifrån en utmaning, och det var veckans färgutmaning på swe, "gult" ... behöver nog inte nämna vilken av dem det är *s*

Först ut , än fler thailandsbilder ( nu är det inte många bilder kvar dock ! )

 

 

( här hittade jag inget bra papper till den vänstra sidan, så jag gjorde det helt sonika själv !! ritade och akvarellade lite.... har inte bestämt mig för om jag tyckte det blev bra eller ej *s* )

Sen ett par uppslag till albumet som jag kallar för "det aktuella" ...

 

 

Jag har ju nästan blivit lite "bortskämd" nu med mina inskickade alster till utmaningar,
återigen har jag fått dem publicerade *s*
På swe, kom jag med i veckans higlight v43 med min skisstolkning "Redo & Hummer", &
Veckans skiss blev min skisstolkning från v42 tom "Veckans val" !!!
Man blir i alla fall helt klart väldigt glad, smickrad och blir ju än mer taggad att "leka med utmaningar" !!
Själv tycker man ju alltid att det alla andra gör är så himla mycket finare och mer fantasifullt !

Det var alles för den här gången... ha det tills vi råkas !

//Charlotta

 
Ännu...

... ett uppslag, skapat efter ännu en skiss på SWEscrapbook, ( har tydligen gått ingång på det *s* ) så här ser skissen ut:

och min vana trogen så gör jag ju den såklart dubbel...

 

Hej hopp !
Kort...

... makeri blev det ju som sagt en del i helgen i avsaknad av foton *s*, & som vanligt så kan jag ju inte slita mig ifrån mina kära fjärilar och blommor, så det blev ett par av "sån sort"..

       

som sagt... blommor, rosa och fjärilar... & min favorit är ju då den helrosa med fjärilarna, inte helt otippat.. men, för att försöka komma loss från det, så gjorde jag en utmaning på SWEscrapbook, som lät som föjande:

Kombinationen v42 - Korsstygn, filt och färgpennor

resultatet blev så här, och, jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tyckte det blev bra eller ej ?! den blev i alla fall olik allt jag brukar göra, och jag fick då med allt i kombinationen *s*
sen bad jag min käresta ge mig en ny utmaning som skulle innehålla nya färger, och avsaknad av blomster o fjärilar..., då sade han "blått, rött och vitt"... och så här blev de !

    Japp,
det blev några "same same but different" även i den stilen...

Nu finns det i alla fall kort i min lilla lådda så det räcker ett tag !
Men, nu börjar det ju bli läge att sätta tänderna i julkorten....
på lördag blir det julkortspyssel med tillhörande glögg hos "pysselkompisen" !!
Ska bli väldigt trevligt !!!

Tjings

Ett...

... stackars uppslag blev ju då helgens skörd när vi pratar scrap... och, jag blev ju lite inspirerad av att köra på utmaningar, och har då så gjort även denna gången ! eftersom jag min vana trogen kör mina dubbla LO´s, tog jag faktiskt två olika utmaningar, en till vardera sida !

Den första är en färgutmaning från SWEScrapbook som såg ut så här:

Insåg att det var lite halvbra ljus när jag tittade på färgerna *s*... men men...

Den andra är då från Veckans Skiss, som såg ut så här:Och, tillsammans ser det då ut så här:

 

En hög med kort har det faktiskt också blivit, men, de har inte kommit in i den binära världen än... det blir när det blir !

Ha en skön söndagkväll !!Är..

... glad och lite stolt *s*... i förra inlägget visade jag ju upp ett gäng alster som var skapade efter skisser på

vilket ju var första gången, och, jag måste ha haft "förstagångstur", för ett av alstrena kom med i "Veckans Highlight" !!! Givetvis gav det ju lite mersmak, så för tillfället håller jag på och filar på en ny utmaning, den här gången en färgutmaning ( förvisso förra veckans, men, det var den som passade till de enda bilderna jag har tillgängliga här just nu... ) ... den kommer när den kommer....
Dock har det inte blivit nåt scrappat "sen sist", däremot var det lite kortmakeri förra helgen ( det var ju sorgligt tomt i min lådda på jobbet), och så här bidde de:

    Lite same same, but different, och jag kan ju inte slita mig från mina kära fjärlilar !

Nu är det dock dags för lite musselskrubbning och med påföljande musselätning !!

Ha det tills vi råkas,
och du... du får hemskt gärna lämna ett litet spår efter dig,
alltid kul o se vilka som trillar in här !

Ha en skön lördagkväll !


Nu...

har jag gjort nåt jag aldrig gjort förr !
jag har skapat ( mina "gamla Thailandsbilder" förstås.... ) en hög med LO´s utifrån skissutmaningar !! 4 utmaningar från :
jag mina vana trogen kör ju alltid dubbla, så, på sätt o vis kan man ju säga att jag gjort dubbla tolkningar av varje skiss ( dock hamnar ju bara titel på den ena av dem... ), de ser i alla fall ut som följer:


v38

 

v39

 

v40

 

v41

 


sen när jag ändå var i farten så gjorde tog jag o körde en skissutmaning på :v41

 

Här är det bara den högra som är efter skissen...

Sen hittade jag ett till uppslag som inte hamnat framför kameran innan,

 

inte direkt det jag är mest nöjd med, men, som sagt, alla kan inte bli bäst, och, jag beställde ju en hög med 146 bilder från Thailandsresan... visste tydligen inte vad jag gav mig in på *s*, såå, några får liksom "bara bli"... Nu är det dock inte sååå mycket kvar i "thail-högen"... har väl i alla fall avverkat 75 % , och hoppas på att få resten imål i helgen... samtidigt som det är väldigt kul o jobba med bilderna, för man återupplever ju alla härliga stunder och vyer, så börjar man ledsna lite på det också .. Ja ja... hur som haver, av ovanstående alla alster så är min personliga favorit i alla fall "TID", vilken föll DIG på läppen ??

Ha det tills vi råkas !

Nån...

... gång... borde väl ändå turen hamna hos mig *s*
jag gör i alla fall ännu ett försök att få bli den lyckliga vinnaren,
den här gången hos "Fruarnalilja"Man ska ju inte ge upp i första taget *s*

Prova lyckan du med !

Hej hopp

Äntligen...

... har jag lyckats fota och fixa till de senaste alstrena till Thailandsalbumet... det är en rejäl hög ! När man ( i alla fall jag... ) har varit på en sån här tillställning som "Rekordträffen", så har jag så mycket inspiration så det bara går av farten att scrappa en tid efteråt ! Sen blir ju inte alla riktigt som man hade tänkt sig, och det är väl en del av grejen.. man kör ju fast emellanåt, men jag försöker att intala mig själv att alla uppslag faktiskt inte kan bli bäst... men, visst är man väl mer eller mindre nöjd med vissa, och de jag gillar bäst av följande är "KAN TIANG", "Barfota" och "Nemo" ... men, smaken är ju som baken... alltid delad *s*... du får gärna skriva en rad o säga vilken DU tyckte bäst om *s*

Nog tjötat, här kommer den gedigna raddan..

 

 

 

 

 

 

   

( färgerna här är väl nåt "mittemellan"... )

 

 

 

 


Japp, det var alles för den här gången.... insåg att jag har en hel del andra alster som inte har landat här ännu, men, de kanske kommer en vacker dag de med vad det lider !
Har förresten självklart anmält mig till scrapkryssen... har inte fått nån bekräftelse ännu, men, med tanke på att vi var på hugget och anmälde oss vid 09.00 första dagen man kunde anmäla sig så hoppas jag verkligen att vi kom med.. jag fick tom förhandla "hemma" att ändra den planerade bilresan ner till Österrike ( för att åka skidor ) för att det tyvärr krockade...

Ha det så hörs vi när vi råkas !

//Charlotta, som missade en kräftskiva ikväll pga migrän hela dagen :-(


Kortmakeri...

.. har det inte blivit mycket av det sista... fokus har ju varit scrappande, och då framför allt Thailandsbilderna, men, fick en beställning häromdagen på tre Tack-kort, till 3 "inlånade" kollegor som slutat... så här bidde de:Borde ju ta och köra på med lite kort då min "lådda på jobbet" nu i princip endast innehåller några studentkort och julkort... hmmm... men, det får bli när Thai-albumet är klart *s*..

Tjings

Som sagt...

... skam den som ger sig.... trägen ska väl vinna nån gång !
ännu ett fint Blogcandy-kit som jag gärna skulle vilja bli lycklig vinnare till *s*

Kika in hos TIGGY !!Råkar du befinna dig i Skånetrakten så finns det en träff där 11/10 ..
http://sydscrap.blogspot.com/

Annars, så rullar det på... det har ju som jag nämnt tidigare skapats en hel del, och, nu har jag i alla fall kommit så långt så att alstrena är fotade, och ligger i kameran, men, har haft min dator på ominstallation och innan man har lagt "tillbaka" allt man behöver, så tar det ju en liten stund... dock är de ju ett steg närmare en presentation här *s*...

Ha en bra dag !

RSS 2.0