Äntligen...

... har jag fått lite tid för scrappande ! Badrummet börjar närma sig status klart, och min insats där i helgen har endast varit att sätta kaklet "i fönstret".. så, jag har ( tycker jag själv ) välförtjänt fått ägna mig åt lite pyssel ! Först ut en dubbel med kort från jul, varav den ena sidan är gjord efter en skiss (v52) på SWE ( påbörjade den för ett par veckor sedan, men, den låste sig.... ), sen har jag gjort två dubbla LO´s, med samma foton !! Anledningen är att ett "kit" är till min mor, så jag har gjort dem i princip exakt likadana, fast i olika färgställningar, själv kunde jag inte bestämma mig för vilken jag tyckte var finast *s*, så min mor fick välja vilken hon ville ha, och hennes val föll på den gröna. Det roliga med bilderna är att båda fotona har varit på första sidan i en tidning, med x antal år emellan.. och båda i hästsammanhang !! 

 

 

Vilken av "mor & dotter" tycker du blev bäst ?

Nä,
nu ska jag övervaka premiärduschandet av det nya badrummet...
( det är ju nästan klart nu, och eftersom jag har tjatat en del om det,
så finns risken att det kan dyka upp lite bildbevis på det vi var hållit på med ! )

Ha det gott så länge,
och du.. skriv gärna en liten rad så jag vet att du varit här *s*

Trägen ...

... vinner ju.. sägs det... !Hobbyhärvan är det som fyller 1 år och lottar ut det här fina paketet !


Som..

... kanske har framgått, så är fokus just nu på badrummet och dess färdigställande... men, ett par minuter här och där har jag lyckats undvara efter att jag blivit färdig med målarpenseln, så att följande dubbla LO har åstadkommits ! En dubbel där den ena sidan är en scraplift av Jenny på SWE. Den andra sidan blev som den blev... färgåtergivelsen är ju inte direkt på topp, CS´en ska föreställa vara vit ( vilket man kan se på min  detaljbild.... ), och fotona känns säkert igen från ett tidigare inlägg...

Så här såg Jennys fina alster ut:Och så här blev mitt resultat..och, så här blev den andra sidan... ( den vänstra... )Närbild på mina "översnöade" bokstäver..Det var alles för den här gången...

Badrummet börjar ju närma sig färdigt, så jag hoppas det kommer att bli lite mer tid sen för pyssel.

Ha det tills vi råkas


Saker..

... och ting blir ju som bekant sällan som man har tänkt sig...
jag hade storsinta planer på massa scrap i helgen, i alla fall ett par "projekt" som var helt klara i mitt huvud, men, ja, nu blev det istället mer fokus på badrums-bygget som pågår och som dessutom har en rätt så aggresiv tidsplan.. och, på den fronten så blev allt gjort som skulle göras ! Sen var vi väl "lite för sociala" i lördagskväll för att man skulle vara pigg o full av energi på söndagen.. hmm... men, vi hade väldigt trevligt i alla fall och åt fantastisk god mat.. spelade spel och fick oss många goa skratt! Dock lyckades jag i alla fall tidigare i veckan knåpa ihop en dubbel LO med veckans skisser från "Veckans Skiss" & SWE .. kanske inte de bästa jag gjort, men, ändå ! Bilderna är fortsättningen på kalaset förra helgen. 


Ha det !

En...

... skisstolkning, som blev klar i sista sekund, från "Veckans Skiss",
den sista skissen för förra året, och det blev faktiskt "bara" en enkel den här gången, då den blir första sidan i "Årets album"Bilden är från fredagens firande av "svärmor" !!

Ha det tills vi råkas !


Nu...

... kan vi nog lägga alla tankar på segling på Is ett tag.. för nu ligger isen runt gumman ! det var visst i början av nittio-talet som det hände sist ( på Gullholmen) ! så, vi kan lugnt säga att hon nu är insnöad ! hur som helst så var det väldigt vackert väder i helgen, och kusten är ju bara såå vacker med nu med sitt vita snötäcke. I fredags hade ju isen ännu inte lagt sig, men havet bjöd på vacker syn och "havsrök", det var på lördagskvällen vi sakta men säkert såg hur "slush puppien" ökade i mängd, för att till sist bilda is.... fascinerande o se hur fort det gick !

Bjuder på lite bilder från helgen:

döm om min förvåning när vi i söndags skådade detta ( när då alltså isen lagt sig..., 
förvisso var den väl inte sååå tjock.. men åndå !! måste ha varit en otroligt vacker segling ! )Ha det !

10

... favoriter...
ja, jag hoppar på den trenden jag med !
jag gör ju i princip alltid dubbla, men, har nu bara valt den ena av två sidor, och de är utan helt inbördes ordning...


Vilken är DIN favorit ??
God..

... fortsättning på det nya året !!

Efter julfirande och en vecka i Sälen med kalas, skidåkning och nyårsfirande var man då åter hemma ! Kan ju säga att det kliade bra i scraptarmen, insåg att jag inte scrappat sedan början av december ! Dock fick jag börja med en storstädning av mitt pysselrum som milt sagt såg ut som om någon slängt in en handgranat i det .. men, efter några timmar städ, så fanns det allt några timmar kvar till skapande, så två dubbla LO´s efter lite olika skisser på SWE blev det ( ett par skisser som fick dubbla tolkningar... ), och bilderna är från kalasen i Sälen, dvs 40-årskalaset och Nyårsafton !!

v53                           v50 

v53                            v52


 

Sen insåg jag att förra årets sista alster som också var efter en skiss, inte hade fått visa upp sig, så här kommer den också !

v50
Ja, det var väl alles för årets första inlägg...
jo, kan ju nämna att två av mina tidigare dubbla LO´s kom med i
veckans highligt v50-51 på SWE !!

Ha det tills vi råkas !RSS 2.0