Long..

.. time no "vanlig scrap", åtminstone inget som landat här...
men, nu så, börjar väl saker o ting bli någorlunda som vanligt,
och det hinns med lite scrappande, och även förevigande av det i digitalt format...
Den här skissen fick inspirera förra veckan.... från Veckans Skiss:Och så här blev min tolkning:
Risken finns att det blir lite mer av scrappande framöver nu när hösten gör sitt intåg !

//Charlotta

Sommaren..

... verkar ju tyvärr vara över för den här gången, men, när den väl var här, så var den ju fantastisk !! och, det är ju alltid lika trevligt att blicka tillbaka o minnas de härliga stunderna.., så, här kommer ett litet axplock från mina sköna dagar på semestern... inte helt otippat tillbringades ju ombord på min kära båt !Lek med macro... och underbar solnedång i GrundsundLaesö i sikte !
Anholt, say no moreUndertecknad...Det blåste lite på Anholt... så här såg bryggan ut, före och efter...Solnedång över AnholtStarka vindar på Laesö - Västerö
Donsö, med söta moln :-)Stånge Huvud, levererar sjö....Lilla KornöSen semester = bra platser i hamnar... här Lilla Kornö
Hållö, i fjärran...


Ja,
det var ett litet axplock...
det kanske kommer mera en annan regnig dag !

Ha det,
och lämna gärna en rad innan du surfar vidare !

//Charlotta

Saker...

... och ting blir ju sällan som man tänkt sig, men, de brukar ju tendera att bli rätt så bra ändå i slutändan ! Tänker dock inte gå in i detalj i just det,  men, tänker presentera lite bilder ifrån helgen som var, som var en helt fantastisk underbar helg på alla sätt och vis !! Det var dessutom rätt behövligt efter en rätt bedrövlig arbetsvecka med kulmen på fredag eftermiddag.. Nåväl, det blev en "båthelg", ingen högoddsare alls kanske, men, för att vara första helgen i september, och, temperaturen visar på över 26 grader i luften, och över 19 i vattnet, det kan väl nära nog räknas som högoddsare ! Den tillbringades alltså till havs.. i glada vänners lag på en kalasbra Ö, där man över huvud taget knappt märkte att det blåste som det gjorde...
Lördagskvällen bjöd på grillning på klipporna, i hop med 3 båtar från "Björholmsligan", och avslutades i Happies brunn med Charader under en stjärnklar himmel... många skratt blev det..
Söndagen bjöd på sovmorgon, utflykt till vrakvik, bad !! ( av samtliga !!! ), fika på klipporna med nybakt !! vad mer kan man begära ???? inte mycket..... skulle möjligen varit då att den varma vinden hade varit med oss, istället för mot oss, men, ash, vad gör det, kan man stå o bikini o sarong ( och ja, självklart flytringen... ) i 14 m/s motvind i september, då må det väl vara hänt !!

Axplock av bilderna...

Lysekil i bakgrunden"vår" lilla holmemer västkuskt än så här blir det väl inte på hösten ??? björnbär o ljung...mitt underbara macro.... kul o leka med :-)bevis på temperaturerna !!Nanny på väg hemåt..Liksom Adventureoch vi på Happie !

Japp,

vi får väl se när det landar nåt här nästa gång, förhoppningsvis ska det väl inte behöva bli ett halvår.., men, man vet ju aldrig !!

Take care, och lämna gärna ett avtryck efter dig....

RSS 2.0