Challenge

.. after a scrap-event,me and my mest scrap-friend, is always creating a LO from the event, based on the same photos, and this time, we used "Stuck in Sketches" october 15´s sktech and also the same titel, normally, our layouts looks very different, even if we have the same photos, sketch ... but this time, they are really similar !!
 
The sketch:
 
 
 
Lise Lotte´s version:
 
 
she choosed to have the titel in Swedish, and the photos in colour....
 
and this is mine:
 
 
The funny thing was that we both had sirts with a big star on, nothing wh had made up before we met...., so this sketch was perfect for this photos in many ways :)
 
 
 
 
 

Återigen..

... en skiss som passade perfekt till mitt 5:2 projekt, där det ju tenderar att bli mååånga bilder på en sida :-), och, med ett Maja Design-papper, så blev den här mer eller mindre självscrappande ! givet är ju också mina älskade snöflingor, ingen skid/vinter LO utan dem !!
 
skissen, kommer från Veckans - #83, och ser ut såhär:
 
 
och som synes, så valde jag att ta foton till "allt" ;-)
 
 
Det var allt för nu !
 

Meet & Greet....

.. gick ju av stapeln förra helgen, och det blev ju såklart en härlig helg fylld med goa skratt, kreativt scrappande, inspirationsgivande, och ja, såsom en träff ska vara helt enkelt och min ständige "scrap-kompis" förgyllde ju tillvaron som vanligt :-)
MItt mission den här gången var att bara och endast och inget annat jobba på mitt sk 5:2 projekt... dvs mina gamla foton från slutet 80-tal, början 90 .. där jag ska förvandla 5 gamla album där man satte in varenda framkallade bild, oavsett kvalitet... till att bli till två scrappande album, och flitens lampa lös ju, så hela 22 "enkla" sidor blev gjorda, så jag var mer än nöjd !! dessa uppslag tenderar ju att ha vääääldigt många foton på sig, för att jag ska uppnå decimeringen av antal album ;-), men, omväxling förnöjer ju, och det är ju en utmaning i sig !! här är ett litet axplock av det som skapades, har helt enkelt valt ut några min favoriter :-)
 
 
 
Ja, det var tider det, då jobbade jag på Triumfglass :-)
och, jag är faktist såå glad att jag tagit dessa bilderna !! 
 
 
Gamla gymnasiegänget... två tjejer skulle ut o resa "jorden runt"... och detta var deras avskedsmiddag... livet o världen låg framför våra fötter :-)
 
 
Nyårsbilder, har väl i princip nästan alltid lyckats landa i album...
 
 
En liten tripp till London, tre arbetskamrater från Triumfglass, som inte umgick på fritiden, men, vi hade alla vänner som var i London av olika anledningar, så vi "samåkte" dit och hälsa på di "våra" ..
 
 
kanske eg inte en såå fin sida, men, jag blev bara så nöjd med min nya stans :-), den som ghort vad man nu ska kalla det på sidan till vänster, bilderna är från Greklands-resan, nummer två 1989,,,,
 
 
och denna är från Greklandsresan nr 1 1989, som var vår studentresa, och sidan i sig, är väl inte heller "Wow"... men, den åkte med pga av melonerna... som det blev lite skratt ikring på lördagskvällen :-)
 
 
 
och den här, ja, vad ska man säga, dåtidens scrap... var ju dessa "pratbubblor", och jag har inte haft hjärta o ta bort dem, de får liksom höra 80-talet till !!
 
 
Ja, som sagt, många bilder ska in på en sida... och många alster blev gjorda under den här helgen, och detta var bara ett litet axplock !
 
så här såg raden ut...
 
 
och som seden sig bör, så brukar jag ge mig o Lise-Lotte en utmaning efter våra pyssel-event, 
och det är att göra en LO med samma foton.. och den här gången blev det efter en skiss, och en given titel... jag väntar bara på hennes, så kommer de också :-)
 
Tackar också Cicci på Cili för en kalashelg, väl anordnat, o vi kommer såklart nästa år igen !

Pendlar..

... ja, jag pendlar ju några mil till jobbet, och har så gjort större delen av mitt arbetsliv ! jag tycker det är helt ok, under vissa förutsättningar, att jag har en go o bekväm bil, är ju såklart nummer ett, men, att ha frihet att kunna välja sina tider och slippa sitta i den värsta rusningstrafiken, men, också stunden som blir ens egen, och då med en go latte och en god bok, gör att det faktiskt är helt OK att pendla !! Den här veckans skiss, fick bli tolkad utifrån just min pendling, och den liksom bara "satt", med ett foto, och sedan papprena till... som symboliserar mina bönor o böcker :-) !!
 
Just nu lyssnar jag alltså på den nya Millenium-boken, och förväntningarna är ju höga såklar, då den första triologin var bland det absolut bästa jag läst ( säger man läst när man lyssnar på talbok !?! ) ... men, än så länge så levererar den och Stefan Sauk som uppläsare, kan också rekommenderas... han är riktigt bra ! Nåväl...
 
så här ser skissen ut:
 
 
och min tolkning, även om jag inte följde den slaviskt... så blev jag ändå rätt nöjd ;-)
 
 
 
Hej hopp !

Vackra höst...

.. ja, hösten är verkligen vacker, och oktober månad har ju verkligen bjudit på fantastiskt väder och härliga färger ! såå, Cili´s utmaning, att skapa nåt i temat höst, var inte så svårt för mig då jag inte kan sluta fota alla härliga färgglada träd :-), så här blev då resutlatet !
 
 
sen gick jag ju loss totalt o gjorde löv i alla di färger o former, stansa o måla :-)
 
 

Förra ....

... helgens foton, blev föremålen för tolkningen av veckans skiss #81
 
Skiss:
 
 
Följde den rätt så väl, förutom att jag spegelvände den..
så här blev min tolkning:
 
 
det var magiskt vackert ljus denna em/kväll vid Stånge Huvud, och här kommer fotona i lite större format..
 
 
 
 
 
 
Är ju inte direkt första bilderna jag tar på Stånge huvud, och garanterat inte de sista, men, för det mesta, så brukar bilderna vara tagna från andra hållet, dvs nerifrån vattnet och uppåt...
 
Ha en skön helg !
själv ska jag scrappa heeela helgen lång på :
 
 
tillsammans med min ständige vapendragare i alla pysselsammanhang - LiseLotte :-)
 
 
 

Ett....

... riktigt gammalt foto åkte fram... tror det är 43 år sedan ;-), och det är mitt första möte med jultomten som blev scrappat till Veckans skiss nr80!
 
skissen:
 
 
 
och  min tolkning:
 
 
det var allt för idag !
 
 

I sista...

... stund, så blev det nåt även av den här skissen på Veckans !
satt hårt åt, och, ja, tolkningen kanske blev lite utanför boxen så att säga, men, dock ändå :-)
 
Bilden föreställer en Piggvar som intogs på Smultron & Tång i Grundsund i lördags, och det var bland det godaste vi intagit på läääänge !!!  
 
Så här såg skissen ut:
 
 
och min tolkning:
 
 
Det fick vara allt för nu !
 

Some..

... LO´s are more or less "self-scrapping", this one, was one of them :-)
the paper was made for this, and the pictures, respresent my first horse - Tristan, and are taken 1986 !

The sketch is from Stuck Sketches and looks like:
 
 
and my version :
 
 
That was all for now !
 
 

RSS 2.0