Blir..

.. nästan lite förundrad över mig själv... har fått upp ett rackarns tempo när jag scrappar !! tänker kanske lite mindre och bara gör... men, som jag sagt tidigare, ju mer man har o göra, desto mer får man gjort :-)
Insåg ju att jag inte kommer att ha möjlighet att scrappa förrän nästa vecka - onsdag.. så, för att hålla min vana trogen att i alla fall göra veckans skiss, så var det bara o sätta fart !
bilderna är från förra veckans konferens/teambildning på Stenungsbaden där vi bjöds på en överraskning.. BOOTCAMP !!! Ja, vi kan ju säga att den satte sina spår.. mer än i fotoalbumet.. jösses, att det finns så många ställen att ha ont på i en kropp visste jag inte !

så här såg i alla fall skissen ut:och min tolkning:försökte följa skissen rätt så slaviskt.. mina cirklar, blev kugghjul, som ska symbolisera ett team..

och, min vana trogen, så gjorde jag såklart en dubbel, och ihop blev då uppslaget så här:ja, det var emellanåt nära döden upplevelser, och som en kollega sammanfattade det, att när man trodde man skulle dö, så fanns det nån där och hjälpte en, precis som på jobbet... finns alltid någon som stöttar en !

nu är det snart helg igen, och man undrar lite stillsamt, vad hände med den här veckan ?!?

Nåväl, väderutsikterna ser ju goda ut, såå, det blir nog till att lufta lite segel !

Ha det bäst


Då..

.. var det dags igen.. eg fanns inte tiden, men, har man nu tjurigt, envetet och träget gjort en tolkning till veckans skiss varje vecka sedan "nystarten", så kan man ju inte missa... så, lite "snabbt o lätt", svängdes nedanstående alster ihop, och, det föll sig så bra så att det var en sida som "fattades" till en dubbel, då jag gjorde den andra för ett par veckor sedan ! Så här bidde det i alla fall..

Skiss:
Så, ihop med den andra tidigare skapade sidan så blev det så här..Hej hopp !

Bättre...

... sent än aldrig !
har man nu inte missat en enda vecka med "inlämning" sedan nystarten för Veckans, så gäller det ju att hålla den fanan uppe ! såå, här kommer veckans veckans... som vanligt i en dubbel, och den andra sidan blev från SWE´s skiss v15.

följde dem båda rätt så slaviskt...
förutom att jag roterade SWE´s !

Japp,
det var alles för nu,
har mer alster på lut, eftersom kvällen tillbringats med scrapvän !

men, de kommer senare..

Natti natti

En Påskhelg..

... är då upplevd, i glada vänners lag, med många skratt, mycket god mat o dryck, blandat väder, härliga seglingar, såväl brottarsegling, som snösegling, och den sista turen blev en skön slösegling !

Tack alla ni som var med o gjorde helgen till vad den blev !!

Här lite bilder:Onsdagkväll - på väg ut ur Albrektsunds Kanalför att sikta Marstrand !På väg från Björholmen, mot en Snösegling till Käringön...Fullmåne .... @KäringönFotosession på Påskafton... "nåt träd" ..Promenad @Käringön, som synes hade vi klarblå himmel och strålande sol på Påskafton !"After Walk" i solen...... @Petersons KrogPåsk !Här ligger flickorna på rad...Och den "nya" välseglande damen - ögonstenen....

***

Ja, det var välbehövliga semesterdagar,
och, gjorde en liten notering - "försäsongsproblemet" är identifierat:
det är lika "jobbigt" att komma in i tomma hamnar på försäsong o behöva välja den bästa platsen, som att komma in i fulla hamnar på högsäsong o leta efter en obefintlig plats.....


Hej Hopp

Ju..

... mer man har o göra, desto mer hinner man med ... och, ja, det stämmer rätt väl in på mig de senaste veckorna, har nog sällan fått ihop mina alster så fort :-)
Gjorde en dubbel häromdan, utifrån två olika skisser, den ena från Svensk Scrapbookings månadsutmaning - LO, och den andra från SWE´s skiss v14.
Jag hade symaskinen framme efter helgens sömmerskeinsats till båten, såå, jag passade på att sy lite på mina LO´s för omväxlings skull !! på båda är det även delar av ett gammalt segel....

först den från

   och den andra sidan...
från SWE 

och ihop ser de ut så här:Blev nog mest nöjd med den högra dock :-)

Hej Hopp


Rassel..

.. och pling sade det i min hjärna när jag såg veckans veckans skiss...
och, helt plötsligt föll bitarna på plats för en bild jag försökt mig på många gånger !! Yippie !! bilden är från bästa vänners bröllop 2010 ...

Skissen:och min tolkning..följde den rätt så slaviskt... förutom att jag roterade den då....
själv blev jag i alla fall rätt nöjd :-)

för den som undrar om jag tappat mitt "dubbel-sting"... så kommer det självklart att scrappas en andra sida även till denna, men, det får bli en annan dag :-)

Imorgon bär det äntligen av ut till havs, efter mer än 100 timmars arbete de sista veckorna med damen.. 5 lediga dagar ... som får bli som de blir :-)

Hej Hopp

//Charlotta

Happie...

@hemma ... fast ändå inte :-)På väg på sin "hemresa", med betydligt bättre "glid" i vattnet än hon hade på nervägen... !

RSS 2.0