Om...

... tre veckor vid den här tiden så sitter vi förmodligen på stranden någonstans på Koh Lanta och intar en chicken panang ! det ska bli såååå gott *s*... Men, innan dess ska vi allt "jula" oss lite..
Resten av veckan nu är återigen fullsmockad med diverse aktiviteter, såsom ut med arbetskompisar, scrappa en kväll ( medan sambon är ute med sina jobbarkompisar på julbord... ), och till helgen bär det av ut till båten, och på lördag skall vi avnjuta Pålles goda julbord på Skottarn med några vänner !
Helgen som gick, gick ju som vanligt alldeles för fort.., men, fick i alla fall pysslat lite igår em med en kompis, sååå, det blev allt några LO´s !

Först ett till mitt BOM-album !Sen ännu ett från sommarens segling... ( finns ändå många kvar... )

 

Och ännu ett från Samos..

 

Det är ju inte helt lätt att fota sina alster nu, som kanske fler har märkt... och det blir ju inte bättre av att jag inte har min bäste-kamera... min kära "Eros" ( = Canon EOS 350D ). Han är nämligen på lite service och rengöring ( inte en dag försent.... ) !

Ha en fortsatt trevlig vecka och lämna gärna ett spår efter dig innan du fortsätter din färd !Fredag...

.. redan... igen *s*... no more comments om det här med tid...
Igår var vi bjudna på "event" på Scandinavium av ett par vänner, vi visste inte riktigt vad det hela handlade om... sambon visste att det var nåt med mat, nåt med Mannerström & så trodde han att vi skulle åka skridskor... hmm... vi kan väl säga som så här, det som stämde var platsen, och att det var mat som Mannerström låg bakom, men, det var ju "On Stage" ! såå, det blev en trevlig helkväll med go´ mat och show ! Mindre go´ var väl kanske hemresan i snöyra med sommardäck, men, även om det inte gick fort, så kom vi fram i alla fall *s*
Ikväll är det middag hos goda vänner ( seglingsvänner... ), och imorgon är det årets fjärde 40-årskalas ! sen på söndag är bokat pyssel med en annan vän ! såå, man vet vad man ska göra i helgen i alla fall !

Nåt nytt sen sist har inte skapats ( jo, kortet till morgondagen då, men det hann aldrig passera kameran ... )
Men, hakar på en liten utmaning hos Silwerstar, dels för att det är kul såklart, och sen för att det finns fina priser att vinna ! Utmaningen går ut på att visa sin favorit LO, och, jag har klurat och klurat, har ju såklart svårt att bestämma mig, men, jag gör ju oftast dubbel LO´s , dock vet jag inte om en sån räknas *s*... så jag tar en sån, och så helgarderar jag med en "enkel" !!

Den här är en favvo dels pga bilderna, och, för att jag "skojade till det"  och utmanande mig själv att INTE scrappa så rakt och i blått och brunt.... sen är uppslaget från en helt fantastisk dag också, som man aldrig komer att glömma... bara en sån sak !!

 

Men, om då inte den gills för att den är dubbel,
så tar jag den här !! även den för att jag gillar bilden i sig, det är den första bilden på oss ihop, när vi var "nyträffade", sen för att jag än en gång lyckades göra en LO i färger som inte är så vanliga för mig !Det var alles för idag !!

Önskar alla som råkar snubbla in här en härlig helg !!

( och kör försiktigt ... )

Ibland...

... undrar jag faktiskt på fullt allvar om det är någon som är inne och manipulerar mina klockor !? jag vet inte vart tiden tar vägen ?! men, å andra sidan så sägs det ju att tiden går fort när man har roligt... och det får ju villigt erkännas att ett och annat "roligt" har avverkats under hösten ! En klar fördel med att tiden formligen rasar iväg, är ju att Thailandsresan närmar sig med stormsteg !! om 3,5 vecka så bär det av... ska bli såååå gott !!!
Men, nu var det allt bra länge sedan jag uppdaterade här, och faktum är att det finns lite alster att uppdatera med, sedan vi hade vår lilla "mara" hemma, så har det gått av bara farten, så även om det inte syns jättemycket i mina lådor med kort, så blir albumen allt fylligare *s*. Har försökt att beta av bilderna från vår förlovningsresa i Nice, så några uppslag är därifrån ( kvarstår nu möjligen kanske ett uppslag till... ), sen har jag faktiskt lyckats med en enkel LO till min BOM !! ( dock utan någon rolig text.. men i alla fall en "jag", och där jag för en gångs skull inte gömmer mig bakom mina solglasögon... ). Även bilderna från Samos-resan i våras börjar närma sig insatta och klara snart... några uppslag till bara så..., även sommarseglingsbilderna kommer in så sakteliga !
JO !! måste ju såklart berätta om kul grej *s*....
var ju med i Stamparinas utmaning för några veckor sedan..., och, imorse hade jag ett mail som meddelade att jag vunnit !!! Yippe !! Såna mail är väldigt trevliga att få en mörk novembermorgon *s*

Nä, nu vankas det "Bonde" & Micke Persbrandt, så det är väl bäst att lägga ut bilderna snabbt så man inte missar nåt ! Onsdagar är ju lite "helig"... den andra av två kvällar i veckan som faktiskt TV´n är på... annars står ( hmm... hänger... ) den mest och samlar damm... ( självklart är den "första" kvällen House....  )

Först ut i "alster-paraden" är ett Grattiskort till en av mina bästa vänner som fyllde år för ett tag sedan....Sen har vi då "Jag"....och från Nice...

 

 

 

Åsså Samos...

 

Och till sist från Semesterseglingen i somras...

 


Som synes har jag snöat in lite på fjärilar, punchinella & Mirabylls roliga biljetter... sen är det ju några bokstäver som jag har fastnat för... som synes...  !!
Men, har lyckats hålla mig någorlunda ifrån mitt vanliga blå och bruna *s*

Tack för titten ! ( lämna gärna ett spår efter dig... )
och ha det tills vi råkas !

Hybrid...

... scrapping... har jag precis förstått att det heter det jag ibland gör...
mao, när jag tar min dator & skrivare till hjälp för lite dekorationer och texter !
Naturligtvis hade ju ett inslag av detta i helgens scrappande, och det är på den "Nice" som jag skrivit ut texten på vellum( tror jag att det heter... )
Båda de här uppslagen är i alla fall från vår förlovning ... ( och det kommer mera... har ett gäng till som är skapade under veckan, men som inte har fastnat på bild ännu... )

 

 

Det var allt för den här gången !

Jo....
du som lyckats snava in här får gärna lämna ett litet avtryck efter dig...
det är alltid trevligt att se OM och ev vilka som kikat in !!

Ha det !

Scrapmara...

... var nog bara förnamnet på den "session" som utspelade sig i köket i "huset ute i skogen vid en sjö"...
Undertecknad och en likasannad kollega laddade upp allt vad vi hade i foto & scraptillbehör.. drog igång vid två-tiden på eftermiddagen, och kastade inte in handduken förrän vid 03.30 !!! Trevligt hade vi, och mycket skapat blev det !!

Så här såg det ut...
Och här är några av alstrena i närbild....  börjar med att visa dem från Greklandsresan...

 

 

och, sist ut idag är en av de som jag blev mest nöjd med !!Det blev ju fler alster... men, det sparar jag lite på *s*
Bla så fick jag äntligen gjort några LO´s på bilderna från vår förlovningsresa till Nice !! ( 2005 .... )

Men, det här får räcka så länge !!

Ha det !RSS 2.0