Saker...

... och ting blir ju sällan som man tänkt sig, men, de brukar ju tendera att bli rätt så bra ändå i slutändan ! Tänker dock inte gå in i detalj i just det,  men, tänker presentera lite bilder ifrån helgen som var, som var en helt fantastisk underbar helg på alla sätt och vis !! Det var dessutom rätt behövligt efter en rätt bedrövlig arbetsvecka med kulmen på fredag eftermiddag.. Nåväl, det blev en "båthelg", ingen högoddsare alls kanske, men, för att vara första helgen i september, och, temperaturen visar på över 26 grader i luften, och över 19 i vattnet, det kan väl nära nog räknas som högoddsare ! Den tillbringades alltså till havs.. i glada vänners lag på en kalasbra Ö, där man över huvud taget knappt märkte att det blåste som det gjorde...
Lördagskvällen bjöd på grillning på klipporna, i hop med 3 båtar från "Björholmsligan", och avslutades i Happies brunn med Charader under en stjärnklar himmel... många skratt blev det..
Söndagen bjöd på sovmorgon, utflykt till vrakvik, bad !! ( av samtliga !!! ), fika på klipporna med nybakt !! vad mer kan man begära ???? inte mycket..... skulle möjligen varit då att den varma vinden hade varit med oss, istället för mot oss, men, ash, vad gör det, kan man stå o bikini o sarong ( och ja, självklart flytringen... ) i 14 m/s motvind i september, då må det väl vara hänt !!

Axplock av bilderna...





Lysekil i bakgrunden



"vår" lilla holme



mer västkuskt än så här blir det väl inte på hösten ??? björnbär o ljung...



mitt underbara macro.... kul o leka med :-)



bevis på temperaturerna !!



Nanny på väg hemåt..



Liksom Adventure



och vi på Happie !

Japp,

vi får väl se när det landar nåt här nästa gång, förhoppningsvis ska det väl inte behöva bli ett halvår.., men, man vet ju aldrig !!

Take care, och lämna gärna ett avtryck efter dig....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0