I morse...

... hade jag sällskap av inte mindre än en vithövdad örn vid poolen !! är inte helt säker på vad hans syfte var, om det var för att finna sig något lämpligt att inta till frukost, eller om han helt enkelt brukar häcka på FB/bloggen och bara skulle se om jag verkligen är uppe med tuppen och tränar *s*.. men, om nu tanken var att skaffa sig en stadig frukost, så insåg han säkert efter en stund att det nog skulle bli mer än ett skrovmål ;-) ( han såg säkert inte att 90 % av figuren var under vattenytan... )

det är ju rätt läckert med soluppgången, men, tyvärr hade jag inte access ut till den sidan av taket där den beskådas som bäst, när den var som läckrast.. så, jag fick hålla till godo med bilderna tagna en aning försent, ska göra ett nytt försök någon annan morgon ( nån måste låsa upp dörren... )

så här såg det i alla fall ut ..





***

Gårdagen bjöd inte på några direkta sensationer... en "stökig" arbetsdag... sedan middag på ett icke-indiskt ställe !! "Sunny´s" på rekommendation av en annan "Volvo-gubbe" ... och, det var faktiskt lite gott med "vanlig" mat, framförallt så uppskattade nog Rodis mage valet av middagsmat...

det mest spännande vi "råkade ut för" igår, var väl kanske ekorren vi såg på vägen från lunchen...



1 dm kropp, och 1 dm svans... sååå söt *s*

det är ju i princip bara på lunchen vi ser solen en vanlig arbetsdag...
och, igår såg det ut så här :



Hela "gänget" - Service Delivery som det ser ut idag... fr v Savitha, Raja, Suleva & Kaushik
( har ju inget vidvinkel-objektiv, så undertecknad kom inte med :-) )



Rodi festar till det rejält med en skål ris rätt o slätt ;-)

Hej hopp

//C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0